Η Λέσβος, είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου, προικισμένο με τα ανεξίτηλα σημάδια της ζωγραφικής του Θεόφιλου, της λυρικής ποίησης του Αλκαίου, της Σαπφούς και του Αρίωνα, ζωσμένο από τις αναμνήσεις του Ελύτη, του Μυριβήλη, του Βενέζη και του Εφταλιώτη και με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Σε αυτόν τον μοναδικό τόπο και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα του νησιού, την Μυτιλήνη, βρίσκεται το ανακαινισμένο, 2 Αστέρον ξενοδοχείο Porto Lesvos. Η πρώτη ματιά μπερδεύει τον επισκέπτη, δημιουργώντας του την αίσθηση ότι βρίσκεται σε άλλες εποχές, με κυρίαρχα στοιχεία τον ρομαντισμό και το μυστήριο που κρύβουν τα νεοκλασικά κτίρια.

Διαμορφωμένο με βάση τις υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης, προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του, άνετους χώρους καθώς υπόσχεται ώρες ηρεμίας και ξεκούρασης.

Το Porto Lesvos, διαθέτει 10 δωμάτια και 2 δωμάτια – σοφίτες, διακοσμημένα με γούστο και επιπλωμένα με όλες τις ανέσεις, έτσι ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη, καθιστώντας το ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν ένα ξεκούραστο διάλειμμα, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας.

Το ζεστό “Καλώς ήλθατε”, και η πατροπαράδοτη λεσβιακή φιλοξενία, είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Έχουμε δωρεάν πολύ γρήγορο WiFi

Είμαστε μέσα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου κοντά σε εστιατόρια, μπαρ, την αγορά και τις στάσεις των λεωφορείων.

Σε κοντινή απόσταση από το κάστρο το λιμάνι, το αρχαιολογικό Μουσείο και την πλαζ του ΕΟΤ στα Τσαμάκια.

Τέλος τον μοναδικό εσωτερικό διάκοσμο του ξενοδοχείου, επιμελήθηκε και σχεδίασε ο ζωγράφος Γεώργιος Παπαδάκης.

Παρά τα υψηλά δεδομένα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας, οι τιμές μας είναι πάρα πολύ χαμηλές, δίνοντας έτσι την δυνατότητα ποιοτικών, αλλά και συνάμα οικονομικών διακοπών.